Mantı Bohça

Çıtır Çıtır,İlk Günki Tazelik...

Ürün Çeşidi

Ürünün Durumu Pişirme Yöntemi
Mantı Bohça 4x2,5 Kg 8x10 Kg 8-10 dk 200 °C DH
Haşlama
  Ev Dışı
  Pişirme Süresi
  Pişirme Derecesi
Tavada Pişirme
Fırında Pişirme
YPD : Yarı Pİşmiş Donuk
DH   : Donuk Hamur

Pişirme Önerisi

 Tencere içerisinde su kaynatılır. İstenilen miktarda mantı kaynatılmış su içerisinde 8-10 dakika haşlanır. Haşlanmış olan mantının suyu süzülür ve servis tabağına alınır. İstenirse üzerine sade veya sarımsaklı yoğurt dökülür ve üzerinde tereyağı eklenir. Dilerseniz baharat ekleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.