Meyve-sebze işlemesi ve ticareti birikimimizin getirdiği 50 yılı aşan tecrübemiz ile; 1994 yılında Fine Food markasıyla “Dondurulmuş Meyve ve Sebze” üretmek için yola çıktık. Bugün, 1.000.000 m2'ye varan bir arazi üzerinde, 34.000 m2 'lik kapalı alanda, yılda 20.000 ton üzerinde üretim yapıyoruz. Depolarımızın kapasitesi ise 40.000 ton'a ulaşıyor. Toplam hammadde ihtiyacımızın “060'lık bölümünü, Yenişehir ve Bursa civarındaki üreticilerden, “015 lik hammadde ihtiyacımızı da sahip olduğumuz verimli arazilerden elde ediyoruz.
Üretimimizin 9660'lık bölümünü Avrupa Birliği ülkelerine ihraç ediyoruz. Yüksek standarttaki kalite ve üretim anlayışını, tohumdan ve tarladan başlatan Fine Food, bugün nitelikli dondurulmuş gıda kullanıcılarının ilk tercihi konumundadır.Sahip oldugumuz tüm yasal üretim belgelerinin yanı sıra; ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, Helal ve Kocher belgelerinin de sahibi ve uygulayıcısı olarak, müşterilerimizin şartnamelerine uygun kalitede üretim yapıyoruz.